Šaranović na saslušanju: Nisam ubio advokata, a droga je moja, nije Natašina!

Vladimir Šaranović (40), osumnjičen da je ubio advokata Vladimira Zreleca (50) u decemru 2015. na Vračaru, na saslušanju je negirao da ima veze sa tim zločinom, ali je istovremeno priznao da je marihuana, zbog koje je uhapšena njegova supruga Nataša, njegova i naveo da ona nije ni znala za drogu.

Prema pisanju beogradskih medija, Šaranović je rekao da mu je “život uništen”, te da nema veze sa ubistvom Zreleca, koji je bio i njegov advokat i poznavao ga je deceniju. Mediji prenose da je rekao da je droga njegova i da supruga nije ni znala da imaju marihuanu na terasi.

– Ukoliko je izjava koju prenose mediji istinita, tražiću ukidanje pritvora Nataši Šaranović. Njoj je pritvor određen po dve tačke: da ne utiče na supruga i da ne ponovi krivično delo. Kako joj je muž u pritvoru, ne može da utiče na njega – kaže advokat Aleksandar Šćekić, branilac Nataše Šaranović koju tužilaštvo tereti za posedovanje droge.

On objašnjava da samo Vladimirovo priznanje da je droga njegova ne znači automatski puštanje iz pritvora nejgove supruge, jer to mora da bude potkrepljeno materijalnim dokazima.

– U svakom slučaju, tražiću njeno puštanje iz pritvora. Verujem da će je pravosuđe pustiti. Ona je potpuno nevina žrtva države u tom “navodnom” sukobu porodica – navodi advokat Šćekić i dodaje da njegova klijentkinja pre ovog hapšenja nije imala dosije, a nije kažnjavana ni zbog saobraćajanoj prekršaja.

Napominje da je ona uzorna majka, te da je odvojena od dvoje dece, koja su posle njenog privođena razdvojena jer je jedno dete kod njenih roditelja, a drugo kod majke njenog supruga.

Nataša Šaranović je uhapšena 18. novembra prošle godine kada je policija ušla u njihov stan u nameri da uhapsi Vladimira i to zbog sumnje da je ubio advokata Zreleca. Na terasi njihovog stana nađena je marihuana, pa je Nataša privedena.

Vladimir Šaranović je tada umakao policiji, ali je posle skoro dvomesečnog skrivanja uhapšen 9. januara u iznajmljenom stanu u Zrenjaninu.

On je, inače, rođak pokojnih Branislava i Slobodana Šaranovića, kome se sudilo zbog sumnje da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, u aprilu 2013. godine u Beogradu. Osumnjičeni je svojevremeno radio u kazinu braće Šaranović na Slaviji.

Srbija danas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com