(FOTO) Brutalno saopštenje Grobara zbog Kimija: Lopovima nas zovu oni koji su prokockali 13.000 evra!

Vodeća frakcija se oglasila posle košarkaškog meča koji je podigao novu buru u navijačkom svetu

Previranjima među Grobarima kao da nema kraja, posle meča Partizan – Zadar, navijači koji vode tribinu oglasili su se javno preko jedne fejsbuk grupe.

Na meču u hali “Aleksandar Nikolić” pojavili su se navijači dve frakcije Grobara, Vandal bojsa i Alkatraza koji predvode tribinu.

Bilo je žestokih prozivki tokom utakmice, viđena je nova zastava koju su nosili navijači predvođeni nekada najmoćnijim čovekom na jugu, Kimijem.

Posle svega viđenog na meču, vodeća frakcija se oglasila preko interneta, što prenosimo u celosti.

– Posle celokupnog dešavanja sa derbija ponovo je počelo da se sipa drvlje i kamenje na južnu tribinu. Internet kampanja sa dobro poznatim metodama gde se iznose neistine, izvrću činjenice i stavljaju svi Grobari sa juga u isti koš etiketiranjem sa već “isfuranim” frazama tipa cigani, cinkaroši, janjičari, murijaši, itd..

Ispiranje mozga masi se uveliko sprovodi putem fejsbuk stranica, lažnih profila i kojekakvih “ispravnih” foruma. I to od strane kakvih ljudi?! Da ne bude zabune, i da stavimo celu priču na iskrene temelje reći ćemo da jug nije savršena tribina, da bi se do toga stiglo mora još puno da se radi na toj tribini.

Jug je tribina koja ima svoje mane, nekad veće, nekad manje, da ima svoje pobede a isto tako i poraze, kao i minuse na ulici koji nisu ni malo prijatni.

A koja ih tribina ili grupa nema?! Južna tribina i grupe koje su na njoj se već godinama bore u desetkovanom sastavu na više frontova. Jedna četvrtina Grobara ide na utakmice i aktivno učestvuje u svemu a tri četvrtine ne dolaze na stadione već dug niz godina. Tu je samo kad treba da se preko interneta pljucne po toj tribini.

Ona jedna četvrtina skoro uvek ratuje sa duplo, često i troduplo većim protivnikom. Imamo nekoliko generacija mlađih navijača koji se do sada još nikad u svojoj navijačkoj karijeri nisu našli u ravnopravnom uličnom sukobu. Odrastaju u totalno inferiornom položaju na protivnika al’ stoje i bore se.

Kako mlađi koji nam čine 70% kopa na Jugu tako i mi stariji. Sve su to činjenice sa kojima se tribina nosi kako zna i ume i još na sve to postoje intersne skupine bivših nam saboraca koji iz toplih soba svojih stanova broje nekome poraze, smeju se na nečije minuse a da pritom kurcem nisu mrdnuli za istu tu tribinu nikad!

Ti su ljudi spremni sa crnim đavolom praviti pakt ne bi li ispunili svoje lične ciljeve i izlečili svoje frustracije. Apelujemo na sve ljude sa južne tribine da ne mrze svoje dojučerašnje drugare koji su na drugoj strani. Mnogo je dobrih i ispravnih momaka zavedeno i mnogo je dobrih navijača poverovalo lažnim liderima u kojekakve bajke.

Svakome se može desiti da pogreši, ljudski je, ali Jug nikada neće dozvoliti nekolicini diletanata koji su pokrenuli celu ovu lavinu negativnih stvari da nas nazivaju kojekakvim imenima! Da nas ciganima naziva onaj čija je grupa u to vreme bila začetnik dovođenja cigana na Jug?

Da nas kukavicama nazivaju oni koji su prvi napustili sukob sa derbija skočivši sa terase i uskočivši u prvi taksi ostavivši dečurliju koja je slepo krenula za njima da za njihov interes umalo glavu izgubi! Kako to da niko od velikih vođa nije ostao tu sa onih par Hrvata i onim klincima nego su prvi među svima pobegli?

Neki iskočili napolje, neki se jedva dokopali zapada, neki sa zapada se nisu udostojili ni da pređu na jug, neki se krili po masi, neki poskidali dukseve a na košarci svi na šipku da vode navijanje. Ok, kada nam takvi govore da smo kukavice to onda i nije uvreda.

Da malog, pokojnog Demira svojataju i pominju u svemu ovome oni koji su deo prikupljenog novca sakupljanog na utakmicama, a namenjenog njegovoj porodici, potrošili vraćajući sopstvene dugove sa kamatom? Da nas lopovima nazivaju oni koji 13.000 evra grobarskih para strovale na kocku?

Zvao bivše igrače za donacije uhapšenim Grobarima pa sebi stavio pare u džep? Čovek iz Kosovske Mitrovice, koji je posle finala kupa u Nišu, kada im je zapaljen kombi u povratku, od cigana uzeo 3500€ da ih ne bi prijavio muriji, a trenerke koje je FK Partizan poslao, koje su bile namenjene deci iz tog kombija prodavao po Kosvskoj Mitrovici.

Telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com