Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Politika / Vulin : “Bakir Izetbegović je čovek opasnih namera”

Vulin : “Bakir Izetbegović je čovek opasnih namera”

– Bakir Izetbegović je čovek opasnih namera – rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom današnjeg istupa bošnjačkog člana predsedništva BiH na pres konferenciji u Beogradu.

Ne možete da nađete potez Izetbegovica koji vodi ka miru i ka razumevanju, ocenio je Vulin.

– Izetbegović je pokazao ne samo jedno ljudsko nepoštovanje i nepristojnost, nego je još jednom potvrdio da je on covek opasnih namera, čovek iza čije politike može samo da se izrodi sukob – rekao je Vulin.

Ministar je ocenio i da je Izetbegović čovek koji planski, namerno radi na urušavanju Bosne i Hercegovine i na pokušaju da BiH bude potpuno nefunkcionalna zemlja, kao i da se, ako je ikako moguće, posvađa i sa samom sobom, ali i sa svim zemljama u okruženju.

Vulin smatra i da predsednik Aleksandar Vučić nema sa kim da razgovara, kada je mir u pitanju, sa Bošnjacke strane u BiH, ali da građani Srbije mogu da budu ponosni na predsednika Vučića i strpljenje koje pokazuje.

– Njegova uzdržanost i strpljenje su takvi da možemo biti ponosni na njega kao predsednika. Da budemo ponosni sa kojom upornošću on stalno prelazi preko uvreda koje dolaze od Izetbegovića, preko pokušaja ubistva koji još uvek nije rasvetljen u Srebrenici – istakao je Vulin.

– Mi na Vučića možemo da budemo ponosni, ali građani BiH nemaju na koga da budu ponosni u svom rukovodstvu – ocenio je Vulin.

Check Also

Vulin: Želimo mirnu i stabilnu BiH

Srbijanski ministar odbrane Aleksandar Vulin danas se u Sarajevu sastao sa ministricom odbrane BiH Marinom …

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com