Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Šokantno / Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije

Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije

Zahtevamo da nam se odobri penzija za Mirzu. Pa svi moraju znati da se on borio za islam i za ceo ummet a ne samo za islamsku drzavu. Kakva je ovo drzava koja ne brine o svojim gradjanima, o nama i o nasem gubitku.

Mi imamo pravo na pravicnu nadoknadu. Necemo sjediti skrstenih ruku dok nam se to ne omoguci. Kako i ostali borci, i nas sin ima svoja ljudska prava. Nama su ugrozena ljudska prava, mislimo da bi se i Natasa Kandic slozila sa nama.

Ne trazimo puno, jer razumijemo situaciju u zemlji, zato 80% prosecne penzije je nesto socijem smo zadovoljni. Da je ovo ozbiljna drzava koja ne ponizava muslimane ona bi nam to vec omogucila. Mi smo ovde obespravljeni i gradjani smo drugoga rijeda, nas sin se borio za slobodu protiv zla Assada, i za nju je zivot svoj dao,a mi sad nista da ne dobijemo. Pa kako to moze, ne mere Allah to dozvolit! A i Zukorlic bi se slozio sa tijem. On je ubijao tamo nevjernike i borio se za slavu Allaha i poslanika naseg, a da je ziv i sad bijih ubijao. Pa islam je tekovina Srbije, i trebamo se svi zajedno boriti protiv islamofobije.

Allah ce kaznit ovu zemlju ako se ne udovolji nasijem zahtijevima. Zato se obracamo iz najbolje namjere ovoj drzavi da nam udovolji jer joj zelimo sve najboljije.

balkan24.org

Check Also

POL KREJG ROBERTS SUROVO: Sve je ovo laž, recite ljudima istinu DOLAZI ARMAGEDON

Orkestrirano neprijateljstvo ka Rusiji, Kini, Iranu i Severnoj Koreji, štiti godišnji budžet vojno-bezbednosnog kompleksa od …

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com